top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvermeinhardvandereep

Koop een plantenpakket voor 20 euro

12 planten voor 5 m2

  • Het plantenpakket bestaat 12 planten, goed voor ruim 5 vierkante meter prachtige planten,

  • Een pakket kost 20 euro,

  • Gratis bijenhotel voor de eerste 50 bestellingen,

  • Per pakket gaat 5 euro naar de Stichting Natuurlijk Hillegom, een initiatief om Hillegom groener en fleuriger te maken!

  • te bestellen bij Imkerij Weerlanerpolder

  • Ophalen vanaf 22 april 2021

Bestel het plantenpakket in de webshop van Imkerij Weerlanerpolder!Gratis bijenhotel voor de eerste 50 bestellingen


Gratis bijenhotel

Voor de eerste 50 bestellingen heeft Rabobank Hillegom gratis een bijenhotel ter beschikking gesteld! Wees er dus snel bij, want op = op.


Over de planten

Vaste planten zorgen met hun vaak rijke bloei niet alleen voor kleur en dus sfeer in de tuin. Het zijn belangrijke nectarleveranciers voor tal van hommels, (nacht)vlinders en bijen. Alle planten in deze categorie zitten en vol mee en zijn uitstekende trekpleisters voor nectarliefhebbers. Het zijn ook bijna allemaal planten die rijk en langdurig bloeien. Uw tuin zal er dus extra fleurig bijstaan. De bij is van alle nectarliefhebbers wellicht het belangrijkste voorbeeld. Zoemend van bloem tot bloem zorgen bijen voor de bestuiving en zodoende bevruchting van planten. Een aantal planten zijn door het hoge gehalte aan nectar extra aantrekkelijk voor bijen en vlinders. Het pakket omvat volgende planten: Bijvoet, Kruipend Zenegroen, Zonnekruid, Smeerwortel, Grote Kattenstaart, Muskuskaasjeskruid, Bijenkorfje, Beemdooievaarsbek, Duifkruid, Grote centaurie, Sint-Janskruid, Herfstaster, Lavendel, Koninginnekruid. (Definitieve keuze nog te maken n.a.v. het actuele aanbod bij kwekers.

34 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page